Communicatie software Groen, Grond en Infra

Machinistenkampioenschap 14 april 2012

Publicatiedatum: 15-02-2012 10:35
Wegens groot succes op herhaling op 14 april in Groot-Ammers: Machinistenkampioenschap 2012 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Opnieuw organiseren de GWW-bedrijven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en brancheorganisatie CUMELA Nederland een groot kampioenschap waarin machinisten uit de sector strijden om de titel Kraanmachinist van het jaar 2012. Wie wordt de opvolger van Job Damen die de titel in 2011 in de wacht sleepte? En wie wordt er dit jaar kampioen bij de jeugd?

Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 14 april op het terrein van medeorganisator RCK Korenet te Groot-Ammers. Naast behendigheidswedstrijden voor zo'n 40 machinisten van 18 jaar en ouder, zijn er voor junioren van 12 t/m 17 jaar wedstrijdactiviteiten met compacte grondverzetmachines terwijl basisschoolleerlingen op een enerverende wijze kunnen kennismaken met de branche, de machines en de mensen die er werken. In het paviljoen  kunnen machinisten, aankomend machinisten en ondernemers kennis maken met scholen, opleiders en brancheorganisatie CUMELA Nederland.

De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Dan wordt duidelijk wie er met de titel Kraanmachinist van het jaar 2012 vandoor gaat. En welke andere machinisten in de prachtige prijzen gevallen zijn. Op het terrein van de Kuiper worden de gehele dag demonstraties gegeven, kan worden deelgenomen aan een prijsvraag en zal er vanzelfsprekend tijd zijn om met collega's bij te praten of samen iets te eten of te drinken. De organisatoren verwachten ook dit jaar weer veel bezoekers.

De organisatie wordt gevormd door medewerkers van de bedrijven De Kuiper BV in Noordeloos, De Kreij in Schelluinen, Korevaar BV in Langerak en brancheorganisatie CUMELA Nederland.

www.machinistenkampioenschap.nl

Machinistenkampioenschap 14 april 2012Machinistenkampioenschap 14 april 2012