Communicatie software Groen, Grond en Infra

Bomag BW177D-4 trilrolwals voor Van Etten uit Bergschenhoek

Publicatiedatum: 21-02-2012 07:50
De firma A. Blijleven BV, is sinds drie jaar dealer voor Bomag compact materieel in de Randstad, maar schuwt het grotere materieel van Bomag ook niet. Zo bleek onlangs toen men een Bomag trilrolwals, van het type BW177D-4 afleverde bij Loonbedrijf van Etten BV in Bergschenhoek.
Bomag trilrol wals Bomag trilrol wals

Loonbedrijf van Etten is met ruim 100 personeelsleden uitgegroeid tot één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland en gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector. Daarnaast verricht het bedrijf ook werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. 
Sinds 2003 is men gehuisvest aan de Leeuwenhoekweg te Bergschenhoek. Hier vond men de ruimte voor zowel een moderne werkplaats als de mogelijkheid om het machinepark, dat uit meer dan 125 machines, trekkers en vrachtwagens bestaat, binnen te kunnen stallen.

De onlangs aan de materieelvloot toegevoegde Bomag trilrolwals BW177D-4 met een bedrijfsgewicht van 7,5 ton, heeft een rolbreedte van 1.680 mm en een slagkracht van bijna 14 ton. De wals wordt aangedreven door een sterke Deutz 4-cilinder watergekoelde dieselmotor met een vermogen van 54 kW. De wals is door Bomag standaard voorzien van AWT-banden – All Weather Tyres. Ook deze Bomag wals is zeer service vriendelijk, alles is goed toegankelijk en het unieke is, dat Bomag op zijn grondwalsen geen vetsmeerpunten heeft en dat maakt de vetspuit overbodig!

De BW177D-4 van Van Etten is uitgevoerd met ruime comfortabele cabine met verwarming en radio/cd-speler, een VM8 verdichtingsmeter en gespoten in Van Etten’s rode bedrijfskleur.

www.vanettenbv.nl

Bomag BW177D-4  trilrolwals voor Van Etten uit BergschenhoekBomag BW177D-4 trilrolwals voor Van Etten uit Bergschenhoek