Communicatie software Groen, Grond en Infra

Paus RL 855 kniklader voor Gerjac te Velsen-Noord

Publicatiedatum: 23-02-2012 08:55
De Noord-Hollandse Paus dealer Wempe Tuin- en Parkmachines te Heemskerk heeft onlangs een nieuwe Paus RL 855 kniklader geleverd aan firma Gerjac Transport BV te Velsen-Noord.
Paus RL 855Paus RL 855

Dit veelzijdige bedrijf verzorgt o.a. het nationale transport van gevaarlijke stoffen alsmede het transport van gasflessen voor Messer Benelux door de gehele provincie Noord-Holland. Naast deze twee activiteiten beschikt de firma Gerjac ook over een verhuurvloot van grondverzetmachines waarmee klanten de meest voorkomende graafwerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Ter uitbreiding van de verhuurvloot heeft Gerjac een Paus RL 855 kniklader aangeschaft. De Paus kniklader wordt ingezet bij o.a. de zoutverlading van Rijkswaterstaat. De kniklader is uitgerust met Hekamp hoogkipbak 2,25 mtr. met een hoge uitstorthoogte van 4,30 mtr. zodat het geen problemen geeft tijdens het laden van vrachtwagens. De kniklader beschikt over een 102 pk sterke Deutz turbo motor met een rijsnelheid van 40 km/u. Verder is deze machine uitgevoerd met brede banden welke zorgen voor een grotere stabiliteit tijdens werkzaamheden. “Door de onlangs verstreken winterperiode heeft de Paus RL 855 kniklader al heel wat hand- en spandiensten geleverd en naar volle tevredenheid gewerkt”, aldus de klant.

www.geert-jandekok.com

Paus RL 855 shovel voor Gerjac Transport te Velsen-NoordPaus RL 855 shovel voor Gerjac Transport te Velsen-Noord