Communicatie software Groen, Grond en Infra

Android App voor Ahlmann Nederland

Publicatiedatum: 27-02-2012 08:45
Medio vorig jaar lanceerde Ahlmann Nederland als een van de eerste in de branche een app speciaal voor gebruikers van een iPhone. Uit het aantal keren dat de app in de afgelopen maanden is bekeken én geïnstalleerd is duidelijk geworden dat hiervoor veel belangstelling bestaat.
Android AppAndroid App

Het kon dan ook niet uitblijven dat Ahlmann ook een applicatie zou laten maken voor smartphones met een Android-besturingssysteem. De mogelijkheden van deze handige apparaatjes zijn vrijwel onbegrensd. Met de voor Ahlmann Nederland ontwikkelde applicatie kan  binnen enkele seconden het programma van Ahlmann en Mecalac grondverzet- en wegenbouwmachines op de mobiele telefoon bekeken worden. Daarnaast kan overal en op elk gewenst moment het actuele aanbod gebruikte machines bekijken worden. Ook kan op deze manier zonder moeite gezocht worden naar gebruikte accessoires.

Contact maken met een van de verkoopadviseurs van Ahlmann Nederland in het gebied waar u gevestigd bent kan met één druk op de knop. Ook het versturen van e-mails kan is op deze manier uiterst gemakkelijk.

Met deze app speelt Ahlmann in op de behoefte van een steeds groter wordende groep om informatie via een smartphone binnen bereik te hebben: praktisch, doeltreffend en innovatief, zoals u gewend bent van Ahlmann en dat op elk moment en vanaf elke locatie.  De Ahlmann app is gratis te downloaden via de link of direct in de Android Market. Bovendien is het mogelijk de app te installeren door met uw telefoon de QR-code te scannen. Daarnaast blijft de app voor iPhone verkrijgbaar via de website of direct in Apple's App Store.

www.ahlmann.nl/app