IHI 55N-3 voor Van der Gun uit uit Wijk bij Duurstede

Gepubliceerd op 27-02-2012 10:15
Ter vervanging van een IHI 55J uit 2004 heeft Loonbedrijf Simon van de Gun V.O.F. uit Wijk bij Duurstede onlangs een nieuwe IHI 55N-3 midigraafmachine bij Barend Kemp in De Meern in ontvangst genomen.
IHI 55N-3 minigraverIHI 55N-3 minigraver

De IHI 55N met lange lepelsteel is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan extra functies, slangbreukbeveiliging, gereedschapskist en extra werkverlichting. De reclameafdeling van Kemp heeft de 55N voorzien van belettering. De 5,4 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,6 kN.

Loonbedrijf Simon van der Gun is hoofzakelijk actief in grondverzet, grondbewerking, kraanverhuur, voederwinning en het reinigen van sloten. De diversiteit aan materieel biedt Simon van der Gun de gewenste flexibiliteit en optimale inzetbaarheid.

www.kemp-groep.nlwww.simonvandergun.nl
IHI 55N-3 minigraafmachine voor Simon van der Gun uit uit Wijk bij DuurstedeIHI 55N-3 minigraafmachine voor Simon van der Gun uit uit Wijk bij Duurstede

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!