Communicatie software Groen, Grond en Infra

10 tons Hotbox voor Breure uit Zwanenburg

Publicatiedatum: 28-02-2012 07:10
Sinds januari 2012 beschikt R. Breure bv uit Zwanenburg over een eigen 10 tons hotbox voor het warm vervoeren van asfalt of andere steensoorten. Het asfalt kan met deze container tot wel 48 uur op een temperatuur van 160 – 180°C blijven.
10 tons Hotbox10 tons Hotbox

De container is voorzien van een gasbrander bed en geïsoleerde hydraulische kleppen om het asfalt warm te houden. Het lossen van het asfalt gebeurd door middel van een hydraulisch wormwiel. Breure kan tevens het asfalt voor u verzorgen door goede inkoopafspraken met verschillende asfaltmolens. De hotbox heeft een capaciteit van 10 ton en wordt vervoerd op een van onze container-vrachtwagens. De hotbox is per dag te huur en ideaal in combinatie met 1 of meer asfaltwerkers met wals of warme bitumenketels.

R. Breure bv is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Sinds 2009 is R. Breure Infra bv ontstaan. Dit bedrijf specialiseert zich, naast de huidige werkzaamheden aan bruggen en viaducten, in het maken van schijnvoegen, bitumineuze voegovergangen, slijtlagen, betonreparaties en de bijbehorende werkzaamheden.

www.rbreure.nl

10 tons Hotbox voor R. Breure uit Zwanenburg10 tons Hotbox voor R. Breure uit Zwanenburg