Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TC37 minigraver voor Spek uit Lexmond

Publicatiedatum: 01-03-2012 08:30
Spek Grondverzet uit Lexmond heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe Terex TC37 minigraafmachine in ontvangst genomen.
Terex TC37 minigraverTerex TC37 minigraver

Deze 3,57 ton wegende minigraver is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, een hamer- en rotatiefunctie met proportionele bediening, voorbereiding vacuüminstallatie, een gereedschapskist op de schuif, een startonderbreker en extra werkverlichting. De reclameafdeling van Kemp heeft de machine voorzien van belettering.

De Terex TC37 kenmerkt zich door een vermogen van 30,0 pk en een bakkracht van 26,4 kN en is een prima aanvulling op het materieel van Spek Grondverzet. Deze binnendraaier heeft een breed schuifblad en een comfortabele cabine met prima zicht rondom.

Spek Grondverzet is een jong bedrijf dat materieel en mensen verhuurt voor grondverzet, bestratingswerk en aannemerij. Ook  voeren zij zelf werkzaamheden uit als het plaatsen van beschoeiingen, leggen van erfverhardingen (klinkers, stelconplaten), afwatering van uw terrein (kolken plaatsen, rioleringen aanleggen), sloten, bomen zagen en versnipperen. Spek onderscheidt zich door zelfstandig werkende mensen te verhuren, met kennis van het werk en de machine. Zo bent u verzekert van een goed eindresultaat, of het nu gaat om het afwerken van een berm, het uitgraven van funderingen, of het maken van rioleringen.

www.spekgrondverzet.nl
www.kemp-groep.nl

Terex TC37 minigraver voor Spek Grondverzet uit LexmondTerex TC37 minigraver voor Spek Grondverzet uit Lexmond