Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kok Oosthuizen laat winterse én sociale gezicht zien

Publicatiedatum: 29-02-2012 07:45
Kok-Oosthuizen heeft besloten tot een zeer ongewoon maar ludiek initiatief. Gedurende de barre kou periode zal Kok Oosthuizen namelijk al haar medewerkers plús het materieel kosteloos inzetten voor het sneeuw- en ijsvrij maken van verschillende sociale zorginstellingen.

Alle weersvoorspellingen lieten zien dat we een barkoude en winterse vorstperiode zijn ingegaan. Dat betekent voor grond- en wegenbouwer Kok-Oosthuizen uit de Goorn automatisch, dat alle werkzaamheden stil kwamen te liggen. Het duurde dan ook niet lang of er was bedacht iets te doen voor de medemens, zeker gezien de overlast die ons werk vaak met zich meebrengt.

Kok-Oosthuizen heeft daarom besloten tot een zeer ongewoon maar ludiek initiatief. Gedurende de barre kou periode zal Kok Oosthuizen namelijk al haar medewerkers plús het materieel kosteloos inzetten voor het sneeuw- en ijsvrij maken van verschillende sociale zorginstellingen. Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld zorg- en revalidatiecentra en bejaardenhuizen. Op deze manier wil Kok Oosthuizen ervoor zorgen dat de kwetsbaren en zwakkeren in de samenleving ook zonder risico's, veilig de straat op kunnen blijven gaan.

Met dit sociaal/ludieke voorstel wil Kok Oosthuizen ook collega's oproepen om zich van hun beste kant te laten zien. Het is immers een kleine moeite om het gemotiveerde personeel te laten inzien dat onze arbeid ook op een vrijwillige basis, keihard nodig kan zijn. Kortom, de schouders eronder en help elkaar waar het kan! Hiermee laten we gezamenlijk zien dat we niet alleen strikt werken volgens afgesproken contracten, maar ook op sociaal vlak veel waarde hechten aan een nauwe en leefbare gemeenschap en samenleving.

Kok Oosthuizen zet de manschappen in binnen de gemeentegrenzen van haar opdrachtgevers, te weten: de gemeentes Zeevang, Purmerend, Koggenland, Beverwijk, Alkmaar en Hoorn.

www.kok-oosthuizen.nl

Kok Oosthuizen laat winterse én sociale gezicht zienKok Oosthuizen laat winterse én sociale gezicht zien