Communicatie software Groen, Grond en Infra

Knikmops 130 voor Van den Berk uit Erp

Publicatiedatum: 02-03-2012 07:55
Voor de zeer uiteenlopende aard van de werkzaamheden die Van den Berk in uitvoering heeft, die kunnen variëren van grondwerk tot houten damwanden en van woonrijp maken tot riolering, maar ook rietdekken en het aanleggen van bestrating, heeft van den Berk onlangs gekozen voor de aankoop van een in bedrijfskleur gespoten Knikmops 130.
Knikmops 130 Knikmops 130

Van den Berk, grond, weg en waterbouw, gevestigd in Erp is al 25 jaar in de grond, weg en in het waterbouw actief. Al 25 jaar lang heeft de firma kennis en deskundigheid, maar ook integriteit opgebouwd. Weet telkens weer uit te blinken in de taken die uitgevoerd moeten worden. Van den Berk is bekend bij zowel particulieren en bedrijven, maar ook bij provincies en gemeenten.

Voor de zeer uiteenlopende aard van de werkzaamheden die Van den Berk in uitvoering heeft, die kunnen variëren van grondwerk tot houten damwanden en van woonrijp maken tot riolering, maar ook rietdekken en het aanleggen van bestrating, heeft Van den Berk onlangs gekozen voor de aankoop van een in bedrijfskleur gespoten Knikmops 130. De Knikmops is inzetbaar op ieder gebied. Voorzien van een laserblad, dat op de foto aan de Knikmops is gemonteerd, een Probst HVZ legklem en een 100 m3 vacuüminstallatie. Verder werd de Knikmops afgeleverd met de standaard hulpstukken. Van den Berk is voor de komende jaren niet alleen verzekerd van een zeer betrouwbare daadkrachtige machine met degelijke hulpstukken. Maar tevens van een leverancier, die haar klanten zeer hoog in het vaandel heeft staan.

www.berkwegenbouw.nl
www.deschansbv.nl

Knikmops 130 voor Van den Berk uit ErpKnikmops 130 voor Van den Berk uit Erp