Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eerste Hidromek in NL voor Van Vliet uit Waddinxveen

Publicatiedatum: 03-03-2012 08:10
Van Vliet Waddinxveen BV ontvangt de eerste mobiele Hidromek machine van Nederland uit handen van Henk van Vliet, directeur bij ETEC Grondverzetmachines.
Hidromek 120 W Hidromek 120 W

Deze mobiele graafmachine is uitgerust met hydraulische stelgiek, steunpoten en schuifblad. Mitsubishi commonrail motor Tier III met een vermogen van 125 PK. Een opbreekkracht van 109Kn. Cabine is ergonomisch ingericht met klimaat beheersing en voldoet aan alle wensen welke voor machinist belangrijk zijn.

De machine is verder door ETEC voorzien van, sloop/sorteer functie, bak/sorteer omschakeling, brede BKT banden, extra pomp schakeling, hydraulisch snelwissel systeem, extra slangbreuk op bakcilinder, trekhaak met 12V stekker, camera systeem is standaard, extra grote gereedschapskisten in onderwagen zijn standaard, W2 beveiliging, radio + zwaailamp en extra werkverlichting. Ingebruikname keuring door TUV Nederland. Deze completen machine in combinatie met het ETEC 5 Jaar Careplan® is een prima aanvulling voor van Vliet Waddinxveen B.V.

Het resultaat is een jarenlange vaste relatie met verschillende opdrachtgevers. Waarbij de samenwerking met Haasnoot Bruggen uit Katwijk tot de grootste mogen rekenen. De machines welke voor fa. Haasnoot ingezet worden zijn speciaal voor de werkzaamheden aangepast in vermogen, gewicht en capaciteit. De aanpassingen van de nieuw aangeschafte Hidromek graafmachine is in nauwe samenwerking met deze firma tot stand gekomen.

Van Vliet Waddinxveen B.V. is een midden klein bedrijf in de G.W.W met als specialisatie hei / funderings,-riool,- en waterwerken. Zijn VCA1 gecertificeerd, heeft ISO 9001, is een Leerbedrijf Fundeon, en staat vermeld op de lijst VIHB, en is lid van de NVAF 

www.vanvlietwaddinxveenbv.nl
www.ETEC.nl

Eerste Hidromek 120 W mobiele graafmachine in NL voor Van Vliet uit WaddinxveenEerste Hidromek 120 W mobiele graafmachine in NL voor Van Vliet uit Waddinxveen