Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 170W voor Damsteegt uit Meerkerk

Publicatiedatum: 13-03-2012 10:45
Aannemersbedrijf Damsteegt BV uit Meerkerk heeft onlangs een 2e ATLAS 170W aan zijn machinepark toegevoegd. Uit handen van Arthur Plomp ontving Gerard Damsteegt de sleutels van de nieuwe aanwinst.
Atlas 170 bandenkraanAtlas 170 bandenkraan

Deze 17,6 ton wegende mobiele graafmachine is geleverd door Barend Kemp BV. De opties zoals de Grader banden, centrale smering, extra functies, camera aan de zijkant en steunpoten zijn door de montageafdeling in De Meern aangebracht. De bedrijfsbelettering is verzorgd door de reclamestudio van de Kemp Groep.

De Atlas 170W mobiele graafmachine heeft een vermogen van 143 pk en een opbreekkracht van 130 kN. Verder kenmerkt de Atlas 170W zich door de uitstekende prestaties in het laad- en graafwerk en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine met prima zicht rondom. De machine zal door de Fa. Damsteegt o.a. worden ingezet voor het plaatsen van bruggen en het trillen van damwand.

Aannemersbedrijf Damsteegt BV is opgericht in 1992 als éénmanszaak. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming die dagelijks met circa 20 medewerkers diverse grond-, weg- en waterbouw projecten realiseert. Dit doen zij voor zowel gemeenten als waterschappen, bedrijven, aannemers en particulieren. Damsteegt is gespecialiseerd in waterwerken zoals bruggen, steigers, jachthavens en beschoeiingen

www.kemp-groep.nl
www.damsteegtwaterwerken.nl

 Atlas 170W mobiele graafmachine voor Damsteegt Waterwerken uit Meerkerk Atlas 170W mobiele graafmachine voor Damsteegt Waterwerken uit Meerkerk