Communicatie software Groen, Grond en Infra

Weer een IHI 38N voor Hogendoorn uit Ouderkerk ad IJssel

Publicatiedatum: 16-03-2012 09:00
Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. uit Ouderkerk aan den IJssel heeft onlangs, bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen. Dit is de derde IHI minigraver voor Hogendoorn.
IHI 38N minigraverIHI 38N minigraver

Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, lange lepelsteel, extra werkverlichting en een opbergkist onder de motorkap. Tevens is deze machine afgeleverd met drie bakken.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor Hogendoorn. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Hogendoorn is in 1978 opgericht door Arie Hogendoorn en in de loop der jaren gegroeid tot zo’n vijftig vaste medewerkers. Bestonden de werkzaamheden in de beginperiode voornamelijk uit agrarische activiteiten, tegenwoordig is het bedrijf vooral actief in de grond-, weg- en waterbouw. Door de jarenlange ervaring en de positieve inzet van de medewerkers is het bedrijf Hogendoorn een begrip geworden in de grondverzetsector. De hoofdactiviteit is het verhuren van grondverzetmachines. Naast deze activiteiten in de grond-, weg- en waterbouwsector heeft Hogendoorn zich gespecialiseerd in diverse manieren van heien.

www.hogendoornbv.nl
www.kemp-groep.nl

Weer een IHI 38N voor Hogendoorn uit Ouderkerk ad IJssel Weer een IHI 38N voor Hogendoorn uit Ouderkerk ad IJssel