Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 815-II M voor Maessen uit Venray

Publicatiedatum: 19-03-2012 09:40
Maessen Grondverzet B.V. uit Venray heeft een nieuwe ETEC 815-II M mobiele graafmachine uit handen van Henk van Vliet, directeur bij ETEC grondverzetmachines, in ontvangst genomen.
ETEC 815-II M ETEC 815-II M

Deze 15 Ton wegende machine is uitgerust met hydraulische verstelgiek en schuifblad. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100Kn. De vernieuwde ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door ETEC voorzien van hydraulische snelwissel en brede omkeerbare bak, sloop/ sorteer functie, Agri banden, Overddruk voorbereid, extra werkverlichting, camerasysteem op ballast en ingebruikname keuring door TUV Nederland. Deze completen machine is een prima aanvulling voor Maessen.

Maessen Bedrijven is gevestigd in het Noord-Limburgse Venray en bestaat uit diverse ondernemingen. Voor zowel bedrijven als particulieren heeft Maessen Bedrijven zich gespecialiseerd op verschillende gebieden, welke o.a. worden weergegeven in de inhoudsopgave op de website. Maessen Grondverzet BV is opgericht in januari 1976 in het Noord-Limburgse Ysselsteyn. Men begon met een laadschop en er werd hoofdzakelijk grondwerk verricht ten behoeve van de agrarische sector, snel werd er uitgebreid met kipperauto’s en dieplepels. Tevens werden er werfverhardingen gemaakt.

In 1990 verkrijgt Maessen Grondverzet BV een vergunning ten behoeve van ontgronding voor het gebied de Witte Vennen te Oostrum ( 55 ha.), hier wordt vulzand gewonnen voor de regionale behoefte tot 2015.

www.maessenbedrijven.nl
www.etec.nl

ETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Maessen uit VenrayETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Maessen uit Venray