Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Volvo L220G wielladers voor GMB uit Zutphen

Publicatiedatum: 21-03-2012 08:45
Verantwoord ondernemen lukt voor GMB BioEnergie Zutphen B.V. uit Zutphen volkomen met de twee nieuwe Volvo L220G wielladers waarmee sinds kort wordt gewerkt. Binnenkort volgt een L90G.
Volvo L 220 G Volvo L 220 G

Bij GMB BioEnergie ligt de focus op duurzaam ondernemen. “Volvo loopt met verantwoord ondernemen voorop”, is Hoofd Technische Dienst en Technisch Inkoop Rengert van de Pol van mening. “De Volvo wielladers sluiten dan ook naadloos aan op de biologische verwerking van rioolwaterslib.”

Rengert en de machinisten zijn bij Kuiken geweest om zich te laten voorlichten over de G-serie. “We waren direct enthousiast, onder andere over het verbeterde brandstofrendement en de vermindering van CO2 uitstoot. ”Voor de nieuwe L220G wielladers is gekozen voor een ergonomisch luchtgeveerde stoel met een uitzonderlijk goed zitcomfort. De verschillende machinisten zijn allemaal vergenoegd met de CDC besturing en ook de klimaatbeheersing spreekt hen aan. “Op veiligheid bezuinigt GMB nooit, we hebben akoestische en optische waarschuwingssignalen, met een extra harde toon en extra verlichting aan laten brengen ten behoeve van het veilig achteruitrijden. We overleggen altijd met Kuiken vertegenwoordiger Herman Ridderikhof over onze wensen en komen er samen uit. We doen al meer dan veertig jaar zaken met elkaar. Dan weet je wat je aan elkaar hebt. Dat geeft een goed gevoel.”

Jan Vermue van Kuiken komt een paar keer per jaar om uitleg te geven over het optimaal gebruik van de machines, een unieke samenwerking en ondersteuning. “Toen Kuiken een jaar of tien geleden met onderhoudsovereenkomsten begon, waren we een van de eersten die een contract hebben afgesloten. We kiezen altijd voor een serviceovereenkomst bij onze machines. Deze haalt het beste uit de machine en de beurten worden op tijd uitgevoerd. Met CareTrack verloopt dit proces nog gesmeerder.”

GMB is een klantgericht en flexibel familiebedrijf met 450 medewerkers. De clusters GMB Civiel B.V., GMB Service B.V. en GMB BioEnergie B.V. bieden duurzame oplossingen op het gebied van water, energie en grondstoffen.

www.gmb.eu

2 Volvo L220G wielladers voor GMB uit Zutphen 2 Volvo L220G wielladers voor GMB uit Zutphen