Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX60USB voor Schimmel uit Overberg

Publicatiedatum: 23-03-2012 09:05
Loon en grondverzetbedrijf AS Schimmel Overberg BV heeft opnieuw gekozen voor een Hitachi. Ditmaal is het een Hitachi ZX60USB midigraver.
Hitachi ZX60USBHitachi ZX60USB

Deze machine is de vijfde in de rij Hitachi's waar het bedrijf de beschikking over heeft en vult mooi het gat tussen de Hitachi ZX35 en de Hitachi ZX85USB in. Buiten deze machine draait er ook een Hitachi ZX140WT mobiel en een Hitachi ZX210 rupskraan.

De Hitachi ZX60USB is uitgevoerd met Matt Nielen snelwissel en bakken en voorzien van een sloop- soteerfunctie en maaikorfunctie. Deze machine is geleverd door Hitachi dealer Vor Brandes & Co in Renswoude. 

In 1993 is loonbedrijf Schimmel opgericht als een eenmanszaak. In 1995 werd de eerste werknemer in dienst genomen. Dit aantal is in de loop der jaren uitgegroeid tot de twaalf werknemers die het bedrijf nu telt. In 1999 is de bedrijfsvorm gewijzigd in een v.o.f. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor de grond-, weg-, en waterbouw en de agrarische sector, zodat al meerdere leerlingen bij ons "het vak" in de praktijk konden leren. Halverwege 2006 hebben wij onze ondernemingsvorm gewijzigd in een B.V. Vanaf nu heten we: Schimmel Overberg B.V. 

www.schimmel-overberg.nl

Hitachi ZX 60 USB midigraver voor Schimmel uit OverbergHitachi ZX 60 USB midigraver voor Schimmel uit Overberg