Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W mobiele graafmachine voor Kok uit Soest

Publicatiedatum: 26-03-2012 09:00
Rick Kok uit Soest heeft recent uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp B.V. uit De Meern, een nieuwe en zeer complete Atlas 140W mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Atlas 140 WAtlas 140 W

De Atlas 140W is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan extra functies, slangbreukbeveiliging, een brandstofvulpomp, dansonderdrukking, gereedschapskisten op de onderwagen en een aantal items die het de machinist comfortabeler maken. De machine is compleet afgeleverd met een SMP Swingotilt kantelstuk en de belettering is verzorgd door de reclameafdeling van de Kemp Groep.

De 140W, met standaard verstelgiek, heeft een vermogen van circa 105 pk, is 255 cm breed en heeft een opbreekkracht van 106 kN. De 140W is een uitstekende uitbreiding op het al ruime machineaanbod van Kok.

R. Kok richt zich naast het verhuren van kranen op grondwerk, bestratingen, sloopwerk en rioolwerkzaamheden. Met een ruim programma is R. Kok uitstekend in staat elke klus professioneel uit te voeren. Tevens is R. Kok het adres voor de levering van zand, grond en bestratingsmaterialen.

www.kemp-groep.nl
www.koksoest.nl

Atlas 140W mobiele graafmachine voor R. Kok uit SoestAtlas 140W mobiele graafmachine voor R. Kok uit Soest