Communicatie software Groen, Grond en Infra

Grote primeurs Wynmalen & Hausmann op TKD 2012

Publicatiedatum: 27-03-2012 09:05
Naast de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondverdichting en minigravers pakt Wynmalen en Hausmann dit jaar ook groots uit met maar liefst 4 primeurs. Zo wordt voor het eerst de Liebherr A-916 mobiele graafmachine, getoond aan het Nederlandse publiek.
Liebherr R-936Liebherr R-936

Ook de nieuwe Liebherr A-914 compact wordt voor het eerst getoond en gedemonstreerd om de Liebherr combinatie van kracht, snelheid en compactheid te tonen. Deze machine, is de tweede machine na de eerder dit jaar gelanceerde nieuwe Liebherr A918 compact, van een geheel nieuwe lijn mobiele binnen-draaiers, die Liebherr op de markt brengt.

Ook op Liebherr rupsmachine gebied is veel nieuws te melden zoals de nieuwe Liebherr R-950 SME, de nieuwe Liebherr R-946 en nieuwe Liebherr R-936. Deze laatste machine, de R-936 wordt als derde primeur getoond op de TKD stand van W&H.

Als vierde grote primeur krijgt het publiek op TKD de nieuwe Liebherr L-550 industrie laadschop te zien. Na zijn introductie op de Intermat beurs is deze efficiënte krachtpatser op de TKD voor het eerst te zien en te proberen. Wynmalen & Hausmann presenteert deze TKD haar brede en veelzijdige produktenprogramma bestaande uit Ammann grondverdichtingsmachines, Yanmar mini-, midi-gravers en carriers en Liebherr bouw- en overslagmachines.

www.wynmalenhausmann.nl
www.visionrent.nl

De nieuwe Liebherr A-914 compact mobiele graafmachines De nieuwe Liebherr A-914 compact mobiele graafmachines