Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TW110 voor Van der Kraan uit Honselersdijk

Publicatiedatum: 06-04-2012 08:20
Jan en Barry van der Kraan uit Honselersdijk hebben onlangs bij Barend Kemp B.V. een nieuw type TEREX TW110 mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
TEREX TW110 TEREX TW110

De compacte en stabiele TEREX TW110 weegt 11.000 kg, heeft een vermogen van ca. 102 pk en een grote opbreekkracht van 72 kN. Met de vierwielbesturing op deze machine is de Terex TW110 inzetbaar in beperkte ruimte waar capaciteit een vereiste is. Hiermee is de machine uitermate geschikt voor de zeer diverse werkzaamheden van Van der Kraan. Verder is de machine o.a. voorzien van extra functies met proportionele bediening, vacuüminstallatie inclusief toebehoren, spatborden, airconditioning, camera incl. kleurenscherm, een brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging en extra werkverlichting. De reflecterende belettering is door de reclameafdeling van de Kemp Groep verzorgd.

Aannemingsbedrijf van grond- en sloopwerken Jan van der Kraan B.V. verhuren zich met machine onder andere aan aannemers in de regio. Door de opgebouwde vacuüminstallatie is de kraan van Barry perfect uitgerust voor werkzaamheden in het machinaal straatwerk. Met de komst van Kemp in Bergschenhoek werd de keuze voor deze nieuwe TEREX vereenvoudigd.

www.kemp-groep.nl

TEREX TW110 mobiele graafmachine voor Van der Kraan uit HonselersdijkTEREX TW110 mobiele graafmachine voor Van der Kraan uit Honselersdijk