Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N-3 minigraver De Rijk uit Leimuiden

Publicatiedatum: 13-04-2012 09:55
De Rijk B.V. uit Leimuiden heeft onlangs een nieuwe IHI 55N-3 midigraafmachine bij Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.
IHI 55NIHI 55N

De IHI 55N-3 is zeer compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Bijzonder aan deze machine is de hydraulisch verstelbare giek die het bereik verder vergroot en ideaal is voor werkzaamheden met een trilblok o.a. om damwand te zetten. Verder is de machine uitgevoerd met extra functies, slangbreukbeveiliging, een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra werkverlichting en is hij in de bedrijfskleur gespoten. De reclameafdeling van Kemp heeft de 55N voorzien van belettering. De 5,8 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en is een echte krachtpatser in zijn klasse. De Rijk BV is al jaren klant bij Kemp en het grootste gedeelte van het machinepark is dan ook door Kemp geleverd.

De Rijk B.V. is een aannemer in beschoeiing- en steigerwerken voor zowel zakelijke als particuliere relaties. Het werkgebied is voornamelijk het plassengebied rondom Aalsmeer (de Westeinderplas, de Braassemeer, de Kaagerplas en omgeving). De Rijk werkt met modern materieel en bestaat sinds 1928 en is de laatste jaren gestaag gegroeid.

www.kemp-groep.nl
www.derijkleimuiden.nl

IHI 55N minigraver De Rijk uit Leimuiden IHI 55N minigraver De Rijk uit Leimuiden