Communicatie software Groen, Grond en Infra

Overname H. Verstappen door Baetsen Groep

Publicatiedatum: 23-04-2012 08:50
Na de uitbreiding met een zesde divisie per 1 april 2012 zet de Baetsen Groep zijn groei door met een nieuwe overname: per 14 april 2012 wordt H. Verstappen Grondwerken, Zand- en Grindhandel B.V. te Eersel bij de Baetsen Groep ingelijfd.

Dit betekent een forse groei voor de Baetsen-divisies Bouwstoffen en Containerverhuur. De divisie Bouwstoffen groeit hierdoor niet alleen in omvang, maar verbreedt ook haar activiteiten door het speelveld van grondwerken, sloopwerken en asbestsanering te betreden.

De stabiele groei die het familiebedrijf doormaakt, sluit aan bij het motto: “Baetsen gaat verder”. “De nieuwe onderdelen sluiten naadloos aan op de terreinen waar we al actief zijn” licht Hans van Roosmalen, algemeen directeur van Baetsen, toe. “Met een uitgebreider activiteitenpakket kunnen wij onze klanten nu nóg completere diensten en nóg meer maatwerk bieden. Bovendien versterken de verschillende divisies elkaar door grotere efficiëntie en kunnen we weer een stap vooruit zetten in duurzame verwerking van afvalstromen. Door betrokkenheid bij grondwerken en sloopwerken zitten we immers direct bij de bron van afvalstoffen, waardoor we deze nog zorgvuldiger kunnen inzamelen en nog selectiever kunnen verwerken. Hiermee heeft Baetsen de cirkel voor complete cradle-to-cradle-aanpak van bouw-en sloopafval gesloten.”

Met de overname van Verstappen verrijkt de Baetsen Groep niet alleen zijn technisch vermogen, maar wordt ook de nodige expertise in huis gehaald. De Eerselse onderneming brengt 55 jaren ervaring mee en is volledig gecertificeerd voor sloop en asbestsanering. Tevens herkent Baetsen in Verstappen een familiebedrijf met geschiedenis. De aansluiting bij Baetsen biedt volgens algemeen directeur Kees Verstappen nieuwe kansen voor zijn bedrijf: “dit betekent dat we door kunnen blijven gaan met onze passie en verder kunnen groeien in de dienstverlening aan onze klanten”. 

De Baetsen Groep is in 1960 als eenmanszaak ontstaan en in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een organisatie met een kleine 300 medewerkers en is met zijn zes divisies actief in Transport, Recycling, Containerverhuur, Kraanverhuur, Bouwstoffen en Kunststoffen.

www.hverstappenbv.nl
www.baetsen.com