Communicatie software Groen, Grond en Infra

Beco maakt zich druk

Publicatiedatum: 08-01-2004 17:10
Met nieuwe sorteergrijpers, bijzondere dumpers, een machineshow en een veiling van getrokken dumpers en uitrustingsstukken trok Beco het nodige publiek naar Vianen.
De nieuwe SSG700De nieuwe SSG700

De nieuwe sorteergrijpers bijvoorbeeld verschillen van hun voorgangers omdat het middenjuk is gemaakt uit gezet plaatwerk. Er is gekozen voor een zware cilinder, een hydraulische rotor in het centrum, 2 stelbouten tussen de wigoren en een stabiele vorm van de schalen. De onderschroefmessen zijn gedeeld en daardoor kun je ze een keertje extra wisselen. Er komen uiteindelijk 10 nieuwe modellen sorteergrijpers op de markt voor graafmachines van 1,0 tot 50 ton. Op de foto de Beco SSG700 met een inhoud van 700 liter, geschikt voor dragers van 18 tot 25 ton. 

Een van de blikvangers was de Maxim 240 hydraulisch geveerde en gedwongen bestuurde dumper. Bestemd voor Damsteegt die eveneens investeerde in een Gigant 100D in snipperuitvoering. Op de veiling kwamen uiteindelijk ruim 120 kavels onder de hamer. In een van de fabriekshallen was plaats gemaakt voor een kleine show van allerlei merken en soorten machines, voor de gelegenheid natuurlijk getooid met Beco uitrustingsstukken.


Lekker druk...Lekker druk...