Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuwe Komatsu D155AX-7 bulldozer

Publicatiedatum: 15-05-2012 07:55
De nieuwe Komatsu D155AX-7 bulldozer heeft een totaalgewicht van 39.500 kg (afhankelijk van de configuratie) en wordt aangedreven door de zuinige 15,24 liter SAA6D140E-6 motor die voldoet aan de Stage IIIB emissie-eisen.
Komatsu D155AX-7Komatsu D155AX-7

Het nieuwe model duwt een hoog netto vermogen van 354 pk bij 1900 tpm (ISO 9249 / SAE J1349), terwijl het brandstofverbruik dankzij de technologische vernieuwingen van Komatsu net zo laag is gehouden als bij zijn voorganger. De D155AX-7 is een multifunctionele machine die ingezet kan worden bij het zware werk maar ook bij nauwkeurige grading-werkzaamheden. De bulldozer combineert het revolutionaire SIGMADOZER blad met een zeer efficiënte automatische transmissie met koppelomvormer lock-up. Hiermee wordt bij zware en lichte werkzaamheden een uitzonderlijke productiviteit bereikt bij een zeer laag brandstofverbruik. 

De D155AX-7 bulldozer is uitgerust met de nieuwste KOMTRAX ™-technologie. Dit revolutionaire machine monitoring systeem voor machines is ontworpen om tijd en geld te besparen. U kunt uw machine altijd en overal volgen. Waardevolle machinegegevens die u ontvangt via de website kunt u gebruiken om uw serviceplanning en machineprestaties te optimaliseren. Met de KOMTRAX™-technologie traceert u eenvoudig uw vloot, reduceert u de kans op diefstal en kunt u de Komatsu specialisten laten meekijken naar de staat van uw vloot voor service. Nieuwe functies zijn onder meer 'energy saving reports' (incl. tips voor een zuiniger gebruik), de locatie, waarschuwingen, laad-verhouding, onderhoudsplanning en de status van de roetfilter. 

www.bia-bv.nl
www.hansvandrielrental.nl

Bia kondigt nieuwe Komatsu D155AX-7 bulldozer aanBia kondigt nieuwe Komatsu D155AX-7 bulldozer aan