Communicatie software Groen, Grond en Infra

5X IHI en 1x BENS voor Van Oostrum uit Westbroek

Publicatiedatum: 29-05-2012 13:05
Van Oostrum Westbroek B.V., specialist in infra- en cultuurtechniek heeft onlangs twee IHI 38N’en, twee IHI65VX’en, een IHI 12 VXE minigraver en een BENS 250R rupsdumper in ontvangst genomen.
5X IHI en 1x BENS5X IHI en 1x BENS

De minigravers (IHI 38N en 65VX) zijn onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies met proportionele bediening, slangbreukbeveiliging, extra werkverlichting en een gereedschapskist onder de onderwagen of onder de motorkap. Daarnaast zijn de machines afgeleverd met overdruk(voorbereiding) en extra bakken. Naast deze minigravers is er ook een BENS 250R rupsdumper afgeleverd in Westbroek. Kijk op deze website voor alle technische specificaties.

Van Oostrum Westbroek B.V. is een gerenommeerd bedrijf gevestigd in Westbroek, centraal gelegen tussen Utrecht en Hilversum en gespecialiseerd in infra- en cultuurtechnische werkzaamheden. Van Oostrum beschikt over een zeer uitgebreid verhuurprogramma grondverzetmachines. Van Oostrum is al jaren een zeer trouwe Kemp klant. Naast deze IHI’s heeft men ook een groot aantal KATO rupsgraafmachines in het leveringsprogramma.

www.van-oostrum.nl
www.kemp-groep.nl

5X IHI minigravers en 1x BENS rupsdumper voor Van Oostrum uit Westbroek5X IHI minigravers en 1x BENS rupsdumper voor Van Oostrum uit Westbroek