Communicatie software Groen, Grond en Infra

Krampe haakarmsysteem voor containers tot 8,5 mtr.

Publicatiedatum: 05-06-2012 07:45
Het nieuwe drie-assige haakarmsysteem van Krampe GmbH is geschikt voor het laden van een container met een lengte van maximaal 8,50 meter en omgerekend 8 m3 extra.

De gebruiksvriendelijkheid en toepasbaarheid van haakarmsystemen zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Hierdoor zijn er veel bedrijven binnen de tuinbouw, agrarische & gemeentelijke sectoren die beschikken over een container met haakarmsysteem. Door steeds groter wordende volumes van lichte goederen zoals silage (o.a. gras & mais), houtsnippers of gerecycleerde materialen, is er steeds meer vraag naar grotere capaciteit transportoplossingen. Om deze reden heeft Krampe GmbH, onlangs op de Agritechnica, een nieuw ontwikkeld haakarmsysteem geïntroduceerd.

Deze drie-assige haakarmsysteem is geschikt voor het laden van een container met een lengte van maximaal 8,5 mtr. In vergelijking met de gemeenschappelijke 7 mtr containers uit de transportsector, welke ongeveer 40 m3 kunnen transporteren, kan het nieuwe haakarmsysteem van Krampe GmbH een extra 8 m3 transporteren. De voor een trekker ontworpen haakarmsysteem heeft een maximaal toegelaten gewicht van 33 ton en een hydraulisch gedwongen gestuurde de voor-en achteras. Tevens wordt het haakarmsysteem aangeboden met een optionele elektrisch geregelde besturing. Om het af te maken is er ook luchtvering te leveren, welke zorgt voor een vlotte rit.

www.geert-jandekok.com

Krampe Haakarmsysteem: nu voor containers met een lengte tot 8,5 mtr.Krampe Haakarmsysteem: nu voor containers met een lengte tot 8,5 mtr.