Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W voor Van der Post uit Aarlanderveen

Publicatiedatum: 08-06-2012 08:05
Loon- en verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zn. BV uit Aarlanderveen heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Atlas 140W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Atlas 140W Atlas 140W

De Atlas is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp BV in De Meern en voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt. Denk hierbij aan extra functies, spatborden, overdruk voorbereiding en slangbreukbeveiliging. Studio Infra, onderdeel van de Kemp Groep, heeft de 140W voorzien van bedrijfsbelettering. Hierdoor was de machine direct inzetbaar. De 140W, met standaard verstelgiek, heeft een vermogen van circa 105 pk, is 255 cm breed en heeft een opbreekkracht van 106 kN. De 140W is een uitstekende uitbreiding op het al ruime machineaanbod van L.L. van der Post.

De firma L.L. van der Post heeft zich in de loop van haar 60-jarige bestaan ontwikkeld tot een landelijk opererend verhuurbedrijf. Een breed scala aan materieel en opdrachtgevers dragen bij aan de hoogstaande kwaliteit die van der Post nastreeft. Om dit te waarborgen beschikt van der Post over een kern van zeer trouwe medewerkers, waarvan sommige al meer dan dertig jaar verbonden zijn aan de firma. Deze schat aan ervaring in combinatie met het juiste materieel verzekert de opdrachtgever van een perfecte uitvoering van alle opdrachten. Momenteel werken zij met ruim 20 enthousiaste medewerkers. Van der Post verricht werkzaamheden in de grond-, weg-, en waterbouwsector, in cultureel technische werken en in de agrarische sector. Daarnaast handelen zij ook in bouwmaterialen zoals betonplaten, zand, grind, puin en grond en in ruwvoeders.

www.loonbedrijfvanderpost.nl
www.kemp-groep.nl

Atlas 140W mobiele graafmachine voor Van der Post uit Aarlanderveen Atlas 140W mobiele graafmachine voor Van der Post uit Aarlanderveen