Communicatie software Groen, Grond en Infra

RST verwerft importeurschap ZoneSafe™

Publicatiedatum: 14-06-2012 07:50
RST BV uit Tiel heeft recent het importeurschap verworven voor het detectiesysteem ZoneSafe. Daarnaast is RST dealer/distributeur van innovatieve, duurzame A-label producten voor actieve veiligheid en efficiency voor de offroad-, transport-, scheepvaart-, rail- en industriesector.
ZoneSafe™ZoneSafe™

Het detectiesysteem van ZoneSafe™ maakt in een zone van 360º rondom een machine of gebied personen en objecten zichtbaar. Stof, mist of vocht hebben geen invloed op de signalering door het systeem. Door middel van veiligheidszenders, gedragen door personeel of bevestigd aan objecten, worden door ZoneSafe™ herkend indien zij binnen de detectiezone komen. Een acoustisch en visueel alarm waarschuwt de machinist voor het gevaar.

Het ZoneSafe™ detectiesysteem ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van hun preventiebeleid om het risico op ongelukken te minimaliseren. Het systeem kan worden toegepast op vele gebieden waaronder bouwlocaties, laden/lossen, op- en overslag, distributiecentra, havengebied, agrarische bedrijven etc. Voor specifieke klantwensen kan het systeem worden aangepast. Binnen het productassortiment van RST Tiel is het detectiesysteem een uitstekende aanvulling. 

www.rst-tiel.nl
www.transelektro.com

Het detectiesysteem van ZoneSafe™ maakt in een zone van 360º rondom een machine of gebied personen en objecten zichtbaarHet detectiesysteem van ZoneSafe™ maakt in een zone van 360º rondom een machine of gebied personen en objecten zichtbaar