Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD823MR-V LC voor Schimmel uit Oudewater

Publicatiedatum: 14-06-2012 09:45
Erik Schimmel van Schimmel Oudewater BV heeft onlangs uit handen van Ben Kemp, directeur van de Kemp Groep, de sleutels van de nieuwe KATO HD823MR-V LC compact draaiende rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
KATO HD823MR-V LCKATO HD823MR-V LC

Tijdens het spetterende jubileumfeest ter ere van het 25-jarige bestaan van Schimmel konden de gasten niet om de nieuwe KATO heen.

Schimmel heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten met 3D GPS techniek. Ook de nieuwe KATO is natuurlijk voorzien van deze techniek. Daarnaast is de KATO zeer compleet opgebouwd door de montageafdeling van Kemp. Studio Infra, de reclameafdeling van de Kemp Groep, heeft de machine voorzien van de belettering. Studio Infra nam ook het restylen van het logo voor zijn rekening.

Schimmel Oudewater BV is een veelzijdig grondverzetbedrijf en sinds 1987 actief met de verhuur van grondverzetmachines en het aannemen van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Schimmel beschikt over een modern machinepark dat uitsluitend wordt bediend door vakmensen. Schimmel Oudewater B.V. is VCA** en ISO gecertificeerd. 

www.e-schimmel.nl
www.kemp-groep.nl

Tijdens het spetterende jubileumfeest ter eren van het 25-jarige bestaan van Schimmel konden de gasten niet om de nieuwe KATO heenTijdens het spetterende jubileumfeest ter eren van het 25-jarige bestaan van Schimmel konden de gasten niet om de nieuwe KATO heen