Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 35VX minikraan voor Dalmulder uit Nigtevecht

Publicatiedatum: 15-06-2012 12:05
Gebr. Dalmulder Infra uit Nigtevecht heeft onlangs een nieuwe IHI 35VX binnendraaier van de firma Kemp in gebruik genomen. Deze 3,5 tons binnendraaier met lange lepelsteel van IHI is een stabiele, sterke en vooral compacte machine.
IHI 35VX minikraanIHI 35VX minikraan

De machine is compleet klaargemaakt in de werkplaats van Kemp en geleverd in de bedrijfskleur. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, slangbreukbeveiliging, hydraulische snelwissel met lasthaak, overdruk voorbereiding en brandstofvulpomp. Studio Infra, onderdeel van de Kemp Groep, heeft de machine voorzien van bedrijfsbelettering. Hierdoor was de machine bij aflevering direct inzetbaar.

Gebr. Dalmulder Infra is een jong en dynamisch bedrijf wat zeer diverse werkzaamheden in de GWW-sector op zich neemt. Zoals aannemingen in grond-, straat-, riool-, water- en sloopwerk. Ook de verhuur van rups- en mobiele graafmachines en de verhuur van grondwerkers en stratenmakers zijn activiteiten van Dalmulder.

www.dalmulderinfra.com
www.kemp-groep.nl

IHI 35VX minigraver voor Gebr. Dalmulder Infra uit Nigtevecht op de TKDIHI 35VX minigraver voor Gebr. Dalmulder Infra uit Nigtevecht op de TKD