Communicatie software Groen, Grond en Infra

Cat M315D voor Terra Constructa uit Gulpen

Publicatiedatum: 20-06-2012 12:45
Terra Constructa uit Zuid Limburg heeft voor een Cat M315D gekozen om als bouwbedrijf deze machine in te zetten bij grond- en wegwerkzaamheden, riolering- en leidingwerk en de verhuur.
Cat M315DCat M315D

De machine is voorzien van een Engcon tiltrotator, Verachtert sloten- en dieplepelbak en een puinriek. De keuze op deze machine is gevallen door de comfortabele cabine, prettige bediening, het lage brandstofverbruik en de hoge restwaarde. De Cat M315D heeft compacte afmetingen en een maximale capaciteit qua hydraulische- en opbreekkracht in deze machineklasse.

Met het ingebouwde Tool Control-systeem kan de machinist maximaal 10 vooraf ingestelde combinaties selecteren. Zo hoeven de hydraulische parameters niet iedere keer na het wisselen van een uitrustingsstuk opnieuw ingesteld te worden. De machinist kan kiezen uit 2 werkmodi en één automatische rij-instelling. De machinist kan de beste vermogensinstelling selecteren voor zowel het motorvermogen als het hydraulisch vermogen ten opzichte van de brandstofzuinigheid. Met Cat Product Link kan de machine op afstand worden gevolgd door middel van een krachtig telemetrisch systeem dat de benodigde informatie naar de gebruiker en dealer zendt via een beveiligde, internettoepassing, VisionLink™. Caterpillar heeft het Systematisch Onderzoek Smeerolie (S•O•SSM) ontwikkeld voor het verbeteren van prestaties, het bevorderen van de levensduur en het verhogen van de klanttevredenheid. Het gedegen en betrouwbare voortijdige waarschuwingssysteem detecteert sporen van metaal, vuil en andere verontreinigingen in uw motorolie, asolie en hydrauliekolie. Het kan potentiële problemen detecteren waardoor dure reparaties kunnen worden voorkomen. Pon Equipment kan u de resultaten laten zien en specifieke aanbevelingen geven kort nadat de monsters zijn ontvangen. Het lastafhankelijke hydraulisch systeem kent korte cyclustijden, een groter hefvermogen en hoge bak- en graafarmkrachten voor een maximale productie tijdens alle werkzaamheden.

www.terraconstructa.nl

Cat M 315 D mobiele graafmachine voor Terra Constructa uit GulpenCat M 315 D mobiele graafmachine voor Terra Constructa uit Gulpen