Communicatie software Groen, Grond en Infra

Mercedes 10x8 kiepauto voor Hagen uit Weesp

Publicatiedatum: 21-06-2012 10:55
Betonmixer verhuurder R. Hagen BV uit Weesp heeft recent een nieuwe Mercedes 4144 10x8 kiepervrachtauto geleverd gekregen. Hagen groep gebruikt de 5-assige kipper voor het transport van zand, grind, menggranulaat, stelspecie en stampbeton. De truck is tevens geïsoleerd voor het rijden van asfalt.
MB 5 asser kiepautoMB 5 asser kiepauto

De vrachtauto is geleverd door Stern Trucks. Vertegenwoordiger Joost Hemstede heeft de auto overhandigd aan Ria Hagen, relatiebeheerder van de Hagengroep.

R. Hagen BV is een gespecialiseerd bedrijf in de grondverzet, wegenbouw en waterbouw. Voor een groot aantal aannemers en opdrachtgevers voeren zij grondwerk, straatwerk, rioolwerk, sloopwerk en onderhoudswerk uit. Door Hagen's jarenlange ervaring in deze sector en een breed assortiment aan machines en voertuigen zijn zij in staat om complete projecten op een professionele en vakkundige wijze uit te voeren. Het materieelpark bestaat uit kiepauto's, betonmixers, shovels en graafmachines.

Hagen heeft een eigen loswal waardoor ze altijd uit voorraad zand, grind, beton, stelspecie en stampbeton kunnen leveren. De Hagengroep beschikt over een eigen betoncentrale en levert gecertificeerde KOMO betonmortel in de regio Amsterdam, Utrecht, Almere en Gooi en Vechtstreek.

www.hagengroep.nl

Joost Hemstede (Stern Trucks) overhandigt de kipperauto aan Ria HagenJoost Hemstede (Stern Trucks) overhandigt de kipperauto aan Ria Hagen
Betonmixer, verhuur mixer beton,