Communicatie software Groen, Grond en Infra

GWW Machineverhuur zielsgelukkig met Volvo EC250D L

Publicatiedatum: 25-06-2012 09:45
De enthousiaste ZZP’er Henk van den Hul van GWW Machineverhuur uit Oosterwolde kan met zijn nieuwe Volvo graafmachine EC250D L, annex goedgekeurde funderingsmachine, jaren vooruit. “Alles wat met water te maken heeft, is mijn wereld. Maar grondwerk doe ik ook”, vertelt Henk van den Hul. “Deze nieuwe Volvo EC250D L heeft de juiste gewichtsklasse voor mijn werkzaamheden, waardoor ik deze snel en veilig uit kan voeren.”

 

“Ik en mijn machine zijn te huur voor baggerwerk, het plaatsen van stalen, betonnen en houten damwanden, het bouwen en slopen van bruggen en het laden en lossen van schepen in Noord en Midden Nederland. Niets is mij te dol, het liefst moet er water aan te pas komen. Daar heb ik me op toegelegd en met succes”, legt Henk enthousiast uit. “Mijn eerste machine was een Volvo EC240, toen ik negen jaar geleden begon als ZZP’ er. Van huis uit ben ik opgegroeid met Åkerman en Volvo, dus je mag me gerust een beetje een Volvo gek noemen. Vanwege de juiste prijs-kwaliteit verhouding, de goede adviezen van sales manager Duco Pater en de goede Kuiken service achter de machine was het voor mij een makkelijke optelsom.”

Henk kon direct na aflevering door naar het haventje bij het Zalker voetveer aan de IJssel  in ‘s Heerenbroek. Het haventje krijgt een opknapbeurt. Er moet worden gebaggerd, nieuwe damwanden worden geplaatst en er komt een nieuwe boothelling. “De EC250D L staat nu op een ponton. Dat gebeurt veel vaker. Daarom heb ik vier sjorogen op de onderwagen laten bevestigen. Dan staan we stevig, in weer en wind. De hydraulisch verstelbare hoofdgiek van 5,95 meter met daaronder een extra console voor nog meer werkhoogte en de 1,85 meter lange hijsjib met vijf tons lasthaak, zijn voor het heien van damwanden ideaal. De machine is verzwaard met een extra contragewicht van 1.500 kilogram. Omdat ik vaak van hulpstuk moet wisselen is er een druk- en literinstelling voor de hamer/schaarfunctie aangebracht. Ik zie nu, na veertien dagen, al een groot verschil met mijn oude Volvo. Door de Eco-mode heb ik met minder brandstof toch meer capaciteit. Dit kan ik allemaal online volgen met het CareTrack systeem.”

Kuiken N.V. is een full service dienstverlener en importeur van onder meer toonaangevende merken als Volvo, Sennebogen, Sandvik in de Benelux en Terex Port Equipment en Mafi Transport Systems in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Emmeloord, Nederland.

www.kuiken.nl

De nieuwe Volvo EC250D L voor GWW MachineverhuurDe nieuwe Volvo EC250D L voor GWW Machineverhuur