Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van Dijk Hoogland blijft trouw aan IHI

Publicatiedatum: 28-06-2012 15:05
Van Dijk Hoogland B.V. uit Hoogland heeft onlangs bij Barend Kemp BV in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minigraverIHI 38N minigraver

Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine met lange lepelsteel is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies en werkverlichting. De 38N is afgeleverd met drie bakken. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor Van Dijk. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).  

Van Dijk Hoogland B.V. is een modern bedrijf in grondverzet, cultuurtechnische werken en agrarisch loonwerk. Het indrukwekkende machinepark biedt de opdrachtgevers een scala aan machines, zoals mobiele kranen, rupskranen, minigravers, shovels en tractoren met alle mogelijke toebehoren. Of het nu gaat om het graven van bouwputten of vijvers, het aanleggen van sportterreinen of golfbanen, sleuvengraven voor leidingen, voor elke klus heeft Van Dijk het juiste materiaal in huis.

www.vandijkhoogland.nl

De nieuwe IHI 38N voor Van Dijk Hoogland B.V.De nieuwe IHI 38N voor Van Dijk Hoogland B.V.