Communicatie software Groen, Grond en Infra

De Schans zoekt dealers voor AllCat machines

Publicatiedatum: 04-07-2012 09:20
De Schans BV werkt aan een uitgebreid dealernetwerk. Voor verschillende regio's zijn de dealers bekend. Voor de regio’s Zeeland, Limburg, Zuid-Holland, Gelderland, Friesland, Groningen/Drenthe zoekt De Schans BV nog dealers.
AllCat 180 HB AllCat 180 HB

De AllCat 180 HB is speciaal ontwikkeld om een betaalbare en betrouwbare machine op de markt te brengen, die vooral rondom het huis maar ook semi professioneel ingezet kan worden. De AllCat 180 HB is perfect te gebruiken rondom het huis, op de boerderij / manege, rondom een bedrijfsgebouw, voor hoveniers en campingterreinen. Door een groot assortiment aanbouw- delen is de AllCat 180 HB door enkele simpele handelingen om te bouwen naar een machine die voor een compleet ander doeleinde gebruikt kan worden.

De aanbouwdelen die aan de AllCat 180HB gekop- peld kunnen worden zijn o.a.: diverse maaidekken, palenboor, sleuvenfrees, mestriek, sneeuwschuif, hefmast, voerschuif, palletvorkinstallatie, veeg-machine met opvangbak, hooivork, enz.

Doordat de AllCat 180 HB is uitgerust met vier wiel- motoren voelt deze compacte krachtpatser zich op elk terrein op zijn plaats. De extra hydrauliek aansluiting heeft maar liefst een opbrengst van 30 liter per minuut!, waardoor de AllCat 180 HB uitermate geschikt is om gras te maaien. Hiervoor zijn twee in eigen beheer ontwikkelde hydraulisch aangedreven maaidekken op voorraad. Voor lang gras, bramen, struiken, zuring, weiland bloten, bermen maaien e.d. heeft De Schans BV een krachtig hydraulisch aangedreven maaidek met één maaimes. Voor het nette maaiwerk (o.a. gazon en plantsoen ) is er een hydraulisch aange- dreven maaidek met drie maaimessen. De AllCat 180 HB is uitgerust met een 16,5 kW/22 pk benzine motor van het merk Loncin. Tegen meerprijs is de machine uit te rusten met een Honda motor. Door het eigen gewicht van 650 kg is de machine gemakkelijk te vervoeren.

Met een hefkracht van 350 kg, een hefhoogte van 1,5 meter en een werkdruk van 180 bar beschikt de machine over goede capaciteiten om zijn naam als “all in one” tuinmachine waar te maken.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met:
Jan-Willem Slegh.
De Schans BV 
t: 073 - 599 17 50

www.deschansbv.nl

De Schans zoekt dealers voor AllCat machinesDe Schans zoekt dealers voor AllCat machines