Communicatie software Groen, Grond en Infra

Faymonville dieplader voor Reijneveld uit Moerkapelle

Publicatiedatum: 10-07-2012 07:35
J.D. Reijneveld v.o.f. uit Moerkapelle heeft onlangs een nieuwe Faymonville Gigamax 1+4 pendelas dieplader in gebruik genomen. De dieplader is een uitbreiding op het bestaande wagenpark.
Faymonville diepladerFaymonville dieplader

De combinatie zal worden ingezet om machines en materialen te vervoeren met uitzonderlijke afmetingen in binnen- en buitenland. De dieplader heeft een wettelijk laadvermogen van 70 ton, een laadvloerbreedte van 3,00 meter en is verbreedbaar tot 3,50 meter. De laadvloer is 8,00 meter lang en is aan de achterzijde uitschuifbaar tot 13,00 meter. Het voordeel hiervan is dat bij het transport van kranen met een lange giek, de kraan op de verbreding blijft staan. De ruime gieksleuf van 800 mm. is in hoogte gelijk met de hoogte van de laadvloer 550 mm. Hierdoor blijft de transporthoogte zoveel mogelijk beperkt. Machines kunnen zowel aan de zijkant als aan de voorkant geladen en gelost worden door de afneembare zwanenhals. Alle assen zijn (op afstand) bestuurbaar en zijn pendelassen, wat resulteert in een compacte combinatie met een hoog laadvermogen.

J.D. Reijneveld v.o.f. beschikt over de benodigde vergunningen en ontheffingen en de chauffeurs zijn bekwaam in het laden en lossen van machines. Reijneveld is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van uitzonderlijk vervoer, met name op het vervoeren van bouw/sloop en grondverzetmachines. Verder is het bedrijf actief in het aannemen van projecten in de grond- weg- en waterbouw, en verhuurt grondverzetmachines met bedienend personeel.

www.jdreijneveld.nl

Faymonville dieplader voor Reijneveld uit MoerkapelleFaymonville dieplader voor Reijneveld uit Moerkapelle