Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minikraan voor Van der Post uit Aarlanderveen

Publicatiedatum: 16-07-2012 10:10
Loon- en verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zn. BV uit Aarlanderveen heeft onlangs bij Barend Kemp BV in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraver in ontvangst genomen.
IHI 38N mini graverIHI 38N mini graver

Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, slangbreukbeveiliging, airconditioning, overdrukvoorbereiding, brandstofvulpomp, startonderbreker, boven uitlaat en een gereedschapskist.

Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor Van der Post. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.). Studio Infra, onderdeel van de Kemp Groep, heeft de 38N voorzien van bedrijfsbelettering. Hierdoor was de machine direct inzetbaar.

De firma L.L. van der Post heeft zich in de loop van haar 60-jarige bestaan ontwikkeld tot een landelijk opererend verhuurbedrijf. Een breed scala aan materieel en opdrachtgevers dragen bij aan de hoogstaande kwaliteit die Van der Post nastreeft. Om dit te waarborgen beschikt Van der Post over een kern van zeer trouwe medewerkers, waarvan sommige al meer dan dertig jaar verbonden zijn aan de firma. Deze schat aan ervaring in combinatie met het juiste materieel verzekert de opdrachtgever van een perfecte uitvoering van alle opdrachten. Momenteel werken zij met ruim 20 enthousiaste medewerkers. Van der Post verricht werkzaamheden in de grond-, weg-, en waterbouwsector, in cultureel technische werken en in de agrarische sector. Daarnaast handelen zij ook in bouwmaterialen zoals betonplaten, zand, grind, puin en grond en in ruwvoeders.

www.loonbedrijfvanderpost.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 38N minikraan voor Van der Post uit AarlanderveenIHI 38N minikraan voor Van der Post uit Aarlanderveen