Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD823MR-V LC voor Blijleven Wadenoijen

Publicatiedatum: 21-07-2012 08:05
Blijleven Sloopwerken B.V. uit Wadenoijen heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe KATO HD823MR-V LC compact draaiende rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Het is alweer de derde KATO die Blijleven afneemt van Kemp.
KATO BlijlevenKATO Blijleven

Als eerste bedrijf in Nederland en Europa heeft Blijleven Sloopwerken een diepwandkraker! Voor Heijmans heeft Blijleven 3,6 km diepwand gesloopt met een nieuw ontwikkelde machine aan de KATO waardoor diepwanden sneller, netter en geluidloos gesloopt worden, de bouwput opgeschoond met Bobcats, diepwanden vlak gehakt met kraantjes en prikkers en 3.000 gaten met lucht geboord en stekken verlijmd. Een speciale boormachine op een 2-tons IHI nam dit werk voor zijn rekening.

De KATO is zeer compleet opgebouwd door de montageafdeling van Kemp. Denk hierbij o.a. aan: extra functies, overdruk, centrale smering, startonderbreker en een hydraulische snelwissel. De reclameafdeling van Kemp heeft de machine voorzien van de belettering. De KATO is afgeleverd met een extra brede puinbak van Pladdet.

www.blijleven.info
www.kemp-groep.nl

KATO HD823MR-V LC rupsgraafmachine voor Blijleven WadenoijenKATO HD823MR-V LC rupsgraafmachine voor Blijleven Wadenoijen