Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC35C voor Rasenberg Wagenberg

Publicatiedatum: 25-07-2012 13:00
Bayens Mechanisatie is nu een klein jaar Volvo Compact dealer in West-Brabant. Mark Bayens heeft een Volvo EC35C minigraver afgeleverd bij Rasenberg uit Wagenberg.
Volvo EC35C minigraverVolvo EC35C minigraver

Bij Rasenberg was men verheugd dat Bayens Volvo Compact dealer werd. “Bij ons is service heel voornaam”, vertelt Cees Rasenberg, directeur/mede eigenaar. “We weten dat Bayens Mechanisatie die service prima kan leveren. Toen we op zoek waren naar een 3.5 tonner hebben we geïnformeerd bij Bayens naar de mogelijkheden. Omdat we met de nieuwe machine ook veel saneringswerkzaamheden gaan uitvoeren was een filtering voor de cabine een vereiste. Meestal worden die op de grotere machines gebouwd maar op een Volvo Compact is het geen enkel bezwaar, verzekerde men ons. We kregen een demo van een Volvo EC35C, dat pakte goed uit, de vaste machinist Corné Vissers zag het  helemaal zitten. Nu draaien we sinds korte tijd met de in onze bedrijfskleur gespoten EC35C en in een uitvoering die bij ons past. Met een filterpakket zodat Corné in de ruime cabine met goed zicht en “overdruk” zijn werk ontspannen kan doen. Veel extra functies zijn al standaard bij Volvo, het is een mooie compacte machine. Als extra hebben we een sorteergrijper- en maaikorffunctie laten opbouwen. Daarnaast heeft de machine ook een automatische smering. We hebben met deze Volvo EC35C een machine in huis die soepel draait, in het afwerken heel secuur is, brandstof besparend is en met service om de hoek”.

Al bijna 75 jaar is Rasenberg een begrip in de wijde omtrek van Wagenberg. De huidige directie Frans en Cees Wagenberg hebben in 1990 het bedrijf overgenomen en uitgebouwd tot een dynamisch bedrijf met een modern machinepark. Met de 48 werknemers, die breed inzetbaar zijn, kunnen ze zowel in transport, GWW en (agrarisch) loonwerk alle werkzaamheden vakkundig en snel uitvoeren.

www.rasenbergwagenberg.nl

Volvo EC 35 C minigraafmachine voor Rasenberg WagenbergVolvo EC 35 C minigraafmachine voor Rasenberg Wagenberg