Communicatie software Groen, Grond en Infra

ISO 14001 milieu certificaat voor ATF Zandvliet

Publicatiedatum: 07-08-2012 09:45
ATF NV uit Zandvliet doorstond de strenge milieu audits met glans en mag zich nu trotse eigenaar noemen van het fel begeerde ISO 14001 certificaat.
ISO 14001 voor ATF ISO 14001 voor ATF

Dit familiale wegenbouwbedrijf legt zichzelf dan ook al jaren hoge kwaliteitseisen op en haalde daardoor reeds in 1997 het ISO9001 certificaat, dat ook dit jaar verlengd werd. Wat de klanten al lang weten, wordt nu ook door deze certificaten bevestigd: de ATF dienstverlening kenmerkt zich door professionele procedures en processen op het gebied van milieu, kwaliteit en klantgerichtheid.

Goed resultaat na intensieve audits
Zeven dagen lang bezochten twee leadauditoren van het gerenommeerde Bureau Veritas alle werven en de puinbreekinstallatie op de Scheldelaan. Uit deze audits concludeerden zij dat ATF nv een degelijk kwaliteitssysteem heeft, met veel aandacht voor klantentevredenheid. Ook het milieumanagementsysteem wordt goed geïmplementeerd en wordt door de hele organisatie - van arbeider tot projectleider - gedragen. Bovendien gaven de auditoren nog een extra pluim voor de betrokkenheid en het enthousiasme van de medewerkers én de uitstraling van de werven in uitvoering.

Oog voor de toekomst met de 14001-certificering
Leon Frijters, gedelegeerd bestuurder van ATF, ziet in beide certificeringen de bevestiging van de koers die ATF nv vaart. “Dag in dag uit doen al onze medewerkers hun uiterste best om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Wij mogen ieder jaar vele riolerings- en verhardingswerken uitvoeren. We ‘hameren’ daarbij keer op keer op veiligheid, kwaliteit, klantentevredenheid en milieuvriendelijkheid. Ik vind het mooi om te zien dat dit vruchten afwerpt.”

Ook met het oog op de milieucertificering is Leon Frijters duidelijk: “Natuurlijk hebben wij besloten om aan de normen van de ISO 14001 te voldoen om ons nog meer te onderscheiden. Wij willen aan onze opdrachtgevers tonen dat wij onze verantwoordelijkheid nemen en steeds zorgvuldig ondernemen. Het is ‘Dé juiste weg’ voor nu en in de toekomst”.

www.atf.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/atf-nv

ATF doorstond de strenge milieu audits en haalt ISO 14001 (van links naar rechts Koen Van Caesbroeck – Leon Frijters – Mieke Frijters – Linda Mertens)ATF doorstond de strenge milieu audits en haalt ISO 14001 (van links naar rechts Koen Van Caesbroeck – Leon Frijters – Mieke Frijters – Linda Mertens)
ATF, doorstond, de, strenge, milieu, audits, haalt, ISO, 14001