Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W voor Van der Waal Ridderkerk

Publicatiedatum: 16-08-2012 11:45
G.A. van der Waal Loon- en verhuurbedrijf + Grondverzet B.V. uit Ridderkerk heeft onlangs een nieuwe Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Vier generaties gingen samen met de nieuwste aanwinst op de foto.
Atlas 160W Atlas 160W

Deze 16,7 ton wegende mobiele graafmachine, geleverd door Barend Kemp B.V., is onder andere voorzien van een Powertilt. De machine staat stevig geschoeid op Nokian banden en is voorzien van extra functies. Daarnaast is de Atlas 160W o.a. voorzien van overdruk incl. signalering, een brandstofvulpomp, een extra kist op de onderwagen, een trekhaak in het schuifblad en uitgebreide werkverlichting.

De Atlas 160W heeft een vermogen van circa 143 pk en heeft een bakkracht van 130 kN. De TW160 kenmerkt zich door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De moderne Deutz motor voldoet aan de laatste eisen.
G.A. van der Waal Loon- en verhuurbedrijf B.V. uit Ridderkerk is opgericht door Gerrit Aart van der Waal. (midden op de foto). Het onderdeel ‘Grondverzet’ is veel later toegevoegd maar is uitgegroeid tot een goed lopend deel van het geheel.

www.kemp-groep.nl

Vier generaties Van der WaalVier generaties Van der Waal