Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD512 V voor De Vries Titan Werkendam

Publicatiedatum: 22-08-2012 17:00
Barend Kemp B.V. heeft onlangs een nieuwe KATO HD512 V rupsgraafmachine geleverd aan De Vries Titan Verankeringen en Funderingstechnieken B.V. Dit is inmiddels de tweede Kato. HD512 voor het gespecialiseerde bedrijf.
KATO HD512 VKATO HD512 V

De circa 13,0 ton wegende rupsgraafmachine, in de bedrijfskleuren van de Vries, is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, slangbreukbeveiliging, doorzichtig dakluik en extra werkverlichting. De KATO HD512 is op de foto te zien met een door De Vries zelf ontwikkelde klem ten behoeve van het plaatsen en verwijderen van een dubbele boorbuis op de makelaar van een ankerboormachine. De nieuwe KATO HD512 V kenmerkt zich door een hoogwaardig design, lager brandstofverbruik, een standaard camera met kleurenscherm, een overzichtelijk informatiedisplay en uiteraard de uitstekende prestaties.

De Vries Titan Verankeringen en Funderingstechnieken b.v. is een van de grotere spelers op de Nederlandse markt die zich heeft gespecialiseerd in het maken van groutankers en micropalen. De Kato zal worden ingezet als hulpkraan bij het boren van verbuisde ankers of micropalen. De Vries Titan Verankeringen en Funderingstechnieken B.V. is begonnen in 1999 en is een dochteronderneming van Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. Sinds de oprichting in 1963 is Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. uitgegroeid tot een allround aannemingsbedrijf in de Beton- en Waterbouw en Woning en Utiliteitsbouw. Met ruim 80 vaste medewerkers realiseren zij diversen projecten. (hoofdaanneming plus onderaanneming).

www.barendkemp.nl
www.vrieswerkendam.nl

De nieuwe KATO HD512 V voor De Vries B.V. uit WerkendamDe nieuwe KATO HD512 V voor De Vries B.V. uit Werkendam