Scania G440 8X2 euro 6 voor De Vlas Transport

Gepubliceerd op 24-08-2012 13:40
De Vlas Transport heeft onlangs een nieuwe Scania G 440 Euro 6 in gebruik genomen. Het betreft een Scania G 440 LB8x2/*6HNA containerauto voorzien van autolaadkraan en haakarm afzetsysteem. Het nieuwe voertuig wordt ingezet voor het ledigen van ondergrondse afvalcontainers op Terschelling. Daarnaast wordt de auto ingezet voor de aan- en afvoer van afvalcontainers van en naar het eiland en inzameling van grofvuil op het vaste land. Belangrijke reden voor de keuze voor dit voertuig is de zuinige en schone Euro 6 milieuclassificatie en de allround inzetbaarheid en wendbaarheid.

Het afvalbeheer op Terschelling wordt verzorgd door Omrin waarbij er een grote rol is weggelegd voor De Vlas Transport. Dit betekent dat zowel de inzameling van de afvalstromen als dienstverstrekking aan de milieustraat door De Vlas Transport worden uitgevoerd. Terschelling is een unieke omgeving waar rust en recreatie samengaan. Dit wordt versterkt door een sterke focus op milieu en een zo schoon mogelijke inzameling van afvalstromen. Mede hierom is gekozen voor de Scania met Euro 6 motor. De nieuwste techniek met de laagste uitstoot en bovendien een erg stille motor. De CG16 verlengde dagcabine draagt zorg voor een comfortabele, ergonomische werkplek voor de chauffeur.

De Vlas transport kent een lange historie, van beurtvaart tot een modern transportbedrijf en logistiek dienstverlener. Vanuit het bedrijf in Harlingen, gevestigd in het industriehavengebied van Harlingen, worden diverse takken van transport en logistieke dienstverlening uitgeoefend. De relatie tussen Scania dealer Rinsma en De Vlas Transport kent eveneens een lange historie. Deze wordt gekenmerkt door de betrouwbaarheid van de Scania voertuigen en de daarbij behorende service, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

www.scania.nl
Ook de Vlas Transport in Harlingen heeft gekozen voor Scania Euro 6; ditmaal uitgevoerd als containerauto met haakarm-afzetsysteemOok de Vlas Transport in Harlingen heeft gekozen voor Scania Euro 6; ditmaal uitgevoerd als containerauto met haakarm-afzetsysteem

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!