Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Spelt Groot-Ammers

Publicatiedatum: 24-08-2012 15:30
Loonbedrijf en Kraanverhuur A. Spelt & Zn. heeft onlangs een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Eerder nam Spelt al meerdere Atlas mobiele graafmachines en een KATO rupsgraafmachine af van Kemp.
Atlas 150W bandenkraanAtlas 150W bandenkraan

Deze 15,7 ton wegende mobiele graafmachine heeft een vermogen van 116 pk en een opbreekkracht van 130 kN. Verder kenmerkt de Atlas 150W zich door de uitstekende prestaties in het laad- en graafwerk en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine met prima zicht rondom. De nieuwe 150W werd in de werkplaats van Kemp onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies met proportionele bediening, slangbreukbeveiliging, trekhaak gemonteerd in het schuifblad, Grader banden, startonderbreker en een brandstofvulpomp.

Sinds 1955 is Spelt werkzaam in het traditionele loonwerk maar het verhuren van grondverzetmaterieel met en zonder bediening heeft ook een belangrijke plek ingenomen. Spelt is voornamelijk werkzaam in de regio Dordrecht, Rotterdam en dichterbij huis in de Alblasserwaard.

www.kemp-groep.nl

De nieuwe Atlas 150W voor A. Spelt & Zn.De nieuwe Atlas 150W voor A. Spelt & Zn.