Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gratis entree EK Trial 2012 Zelhem

Publicatiedatum: 04-09-2012 10:45
Op zaterdag 8 en zondag 9 september a.s. wordt in Zelhem de finale van het Europees Kampioenschap Trial 2012 gehouden. Het is de allereerste keer dat een EK Trial in Nederland mag worden georganiseerd.

De ZAMC (Zelhemse Auto en Motor Club) organiseert dit evenement, in samenwerking met de KNMV. Dit geweldige motorsportfeest zal plaatsvinden op motorsport accommodatie 'De Langenberg'. Om een EK-waardig circuit te bouwen werden enkele honderden tonnen materiaal aangevoerd. Uit zowel binnen- als buitenland kwamen vrachtwagens vol met megarotsblokken. Het parcours bestaat uit 15 non-stops (hindernissen) Het geheel moet er als een plaatje uitzien met uiteraard competitieve hindernissen. De EK-competitie 2012 bestaat uit zes wedstrijden. De wedstrijden werden gehouden in Italië (2), Tsjechië, Polen, Frankrijk en de afsluitende wedstrijd in Zelhem. In totaal komen in Zelhem zo’n 150 deelnemers uit heel Europa in de verschillende categorieën aan de start.

Ahlmann Nederland heeft een grote affiniteit met de trialsport en is hoofdsponsor van dit - voor Nederland - unieke evenement. Wij nodigen iedereen van harte uit dit sportieve motorsportevenement op 8 en/of 9 september a.s. te bezoeken om de verrichtingen van de deelnemers te bekijken. Het EK Trial 2012 vindt plaats op motorsport accommodatie 'De Langenberg' aan de Korenweg in Zelhem. Op beide dagen wordt tussen 10.00 en 11.00 uur gestart. De wedstrijden duren tot ongeveer 16.00 uur. Aansluitend worden op zondag de verse Europese kampioenen gehuldigd.

De uitnodiging kunt u downloaden en geeft recht op gratis toegang voor 2 personen!

www.ectrial2012.nl

International Trial Festival Zelhem HollandInternational Trial Festival Zelhem Holland

Download hier de uitnodiging voor GRATIS toegang