Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Van Ommeren-Hendriks Lienden

Publicatiedatum: 05-09-2012 07:45
Onlangs is bij Van Ommeren Hendriks VOF in Lienden een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine afgeleverd door Hans van Driel BV. De sleutels van de nieuwe Atlas 150W werden overhandigd door Herman Hofland, vertegenwoordiger bij Hans van Driel BV.
Atlas bandenkraanAtlas bandenkraan

Deze bijna 16 ton wegende mobiele graafmachine, geleverd door Hans van Driel BV is onder andere voorzien van een contragewicht van 4.400 kg, slangbreukbeveiliging, hoofdarm van 3,1 meter en knikarm van 2,6 meter. Tevens is deze machine voorzien van verschillende hydraulische functies en een 24V aansluiting in de bovenwagen. Ook is deze Atlas 150W voorzien van een Engcon kanteldraaikop. Een dergelijk uitrustingsstuk biedt de noodzakelijke flexibiliteit en veelzijdigheid in de veelzijdige werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers.

Verder is er door JDK Global een centraal smeersysteem van Lincoln aangebracht en zijn de standaard banden vervangen voor Alliance 700 exemplaren. De MC27 is door Hans van Driel BV geïnstalleerd evenals een Parrot carkit. Om de machine nog veiliger te maken is er aan de rechterzijde van de bovenwagen een extra camera geplaatst. De op maat gemaakte stalen spatborden worden vergezeld door gereedschapkisten en door de extra (doublebeam) werklampen heeft de machinist ook bij donkere omstandigheden een uitstekend zicht rondom deze machine. De Atlas 150W heeft een vermogen van circa 116 pk en heeft een pompopbrengst van 260 l/min. De Atlas 150W kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

www.hansvandriel.nl
www.hansvandrielrental.nl

Atlas 150W mobiele graafmachine voor Van Ommeren-Hendriks LiendenAtlas 150W mobiele graafmachine voor Van Ommeren-Hendriks Lienden