Communicatie software Groen, Grond en Infra

CAT M313D en M315D voor Kapteijns St. Michielsgestel

Publicatiedatum: 11-09-2012 07:55
Fa. M. Kapteijns en Co Loon- en grondverzetbedrijf uit St. Michielsgestel kiest toch weer voor een vertrouwensband met Pon Equipment en koopt twee mobiele Cat graafmachines.
CAT M313DCAT M313D

Vroeger heeft de firma al enkele Cat machines waaronder een Cat 206BFT, M312 en M315 bij de toenmalige Cat dealer, Geveke, in Valkenswaard aangeschaft. Rechtstreeks contact met de werkplaatschef, korte lijnen en snelle service waren geen uitzondering. Recent na de overname door Pon van Geveke in 2003 heeft M. Kapteijns tussentijds gekozen voor een ander merk, aangezien de eerdere ervaringen van service waren afgenomen.

Inmiddels is het vertrouwen terug en geeft M. Kapteijns aan al op verschillende plaatsen gehoord te hebben dat het persoonlijk contact en de service is verbeterd bij Pon Equipment. De keuze valt mede daarom weer op Cat machines. Een nieuwe mobiele graafmachine M313D en M315D. De vervangers voor de eerdere M312 en M315.

“Cat is een goed afgewerkte en sterke machine. Op alle kleine details is gelet. Van een lampje bij het motorcompartiment tot het comfort van de machinist.” Aldus Dhr. Kapteijns. “Aangezien onze werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden in het sloop- en grondwerk, zijn beide kranen uitgevoerd met verschillende functies als een sloop- sorteerfunctie, verstelbare giek, Carkit en 27 mc voorbereiding voor een mobilofoon. Daarnaast heeft de M315D enkelluchtbanden en een draaikantelstuk. ”

Pon Equipment vertrouwt op een goede samenwerking voor nu en de toekomst. Middels het onderhoudscontract zal Pon Equipment ervoor zorgen dat de machines in topconditie blijven, zodat ze maximaal inzetbaar zijn.

www.kapteijnsgrondwerken.nl

CAT M313D en M315D mobiele graafmachines voor  Kapteijns St. MichielsgestelCAT M313D en M315D mobiele graafmachines voor Kapteijns St. Michielsgestel