Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW110 voor Reede Amerongen

Publicatiedatum: 13-09-2012 07:20
V.O.F. Stratenmakersbedrijf G.J. Reede uit Amerongen heeft onlangs uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp B.V. in De Meern, de sleutel van een nieuwe TEREX TW110 mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
TEREX TW110 TEREX TW110

De compacte en stabiele TEREX TW110 weegt 11.000 kg, heeft een vermogen van ca. 102 pk en een grote opbreekkracht van 72 kN. Met de vierwielbesturing op deze machine is de TEREX TW110 inzetbaar in beperkte ruimte waar capaciteit een vereiste is. Hiermee is de machine uitermate geschikt voor de zeer diverse werkzaamheden van De Reede. Verder is de machine o.a. voorzien van extra functies met proportionele bediening, spatborden, startonderbreker, een brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging en extra werkverlichting. De belettering is door de reclameafdeling van de Kemp Groep verzorgd. Daarnaast is de machine afgeleverd met extra bakken, een puinriek en palletvorken.

Reede bestratingen uit Amerongen is sinds 1974 actief in het straat- en rioleringswerk. Reede bestratingen is gespecialiseerd in de aanleg en het renoveren van alle soorten (sier)bestratingen en telt op dit moment een veertiental medewerkers.

www.kemp-groep.nl
www.reedebestratingen.nl

TEREX TW110 voor Reede AmerongenTEREX TW110 voor Reede Amerongen