Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 Caterpillars voor Marcor Rotterdam

Publicatiedatum: 14-09-2012 07:30
Marcor heeft gekozen voor een flexibile optie door bij Rental Force (verhuurtak van Pon Equipment, importeur van Caterpillar) voor 36 maanden, drie Cat rupsgraafmachines 323E te huren.
3 CAT graafmachines3 CAT graafmachines

Deze machines worden dagelijks ingezet bij overslagwerkzaamheden. De keuze is gebaseerd op de capaciteit van de havenkraan in de Rotterdamse haven. Vijftien machinsten houden in drie diensten de Caterpillars non-stop draaiende. Na al eerdere ervaring met twee rupsgraafmachines 319D met speciale uitvoering, weet Marcor welke kwaliteit geleverd wordt door Rental Force.

Huurcontracten worden in overleg afgesloten en kunnen bij Rental Force al varieren van één dag tot een week of bijvoorbeeld 5 jaar (full operational lease). In dit geval heeft Marcor gekozen voor 36 maanden inclusief de aangeboden service. Aangezien de Caterpillars veel draaiuren maken, is betrouwbaarheid en service van groot belang. Ook als het gaat om een huurmachine. Rental Force verhuurt daardoor het allernieuwste materieel. De Caterpillars 323E waar Marcor voor gekozen heeft, zijn de nieuwste serie van de Cat rupsgraafmachines en voldoen onder andere aan de nieuwe emissie eisen van Stage IIIB.

De 323E biedt een hoge productiviteit tegen een laag brandstofverbruik. De machine is uitgebreid met verschillende nieuwe functies en voordelen, waaronder een stillere cabine, een verbeterde HVAC (heating, ventilation airconditioning) -systeem en de stoel met meer opties voor warmte en koeling functies waarmee machinisten productief aan de slag kunnen. Time-delay verlichting, nieuwe geleiderails en onderhoudspunten vergroten de veiligheid en het onderhoudsgemak.

Marcor Stevedoring uit Rotterdam is gespecialiseerd in op- en overslag van diverse dry bulk goederen in de Rotterdamse haven.

www.rentalforce.nl
www.marcor.nl

Marcor huurt 36 maanden 3 Caterpillars bij Rental Force!Marcor huurt 36 maanden 3 Caterpillars bij Rental Force!