Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 19VXT voor Van Valkenburg Waarder

Publicatiedatum: 14-09-2012 11:00
Van Valkenburg Hoveniers uit Waarder heeft onlangs een nieuwe IHI 19VXT minigraafmachine via de firma Barend Kemp B.V. uit De Meern in gebruik genomen.
IHI 19VXT IHI 19VXT

De 2,0 ton wegende minigraver met deelbare canopy is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra functies en is afgeleverd met twee bakken, een puinriek en een sorteergrijper. De IHI 19VXT kenmerkt zich door de standaard uitschuifbare onderwagen (980 - 1.300 mm). Daarnaast is de 19VXT door het overzichtelijke bedieningspaneel eenvoudig te bedienen en door de volledig te openen motorkap is de motor voor een dagelijkse inspectie prima toegankelijk.

Van Valkenburg Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van leefbare tuinen. Ook voor het onderhoud van tuinen, (sier)bestratingen, vlonders, schuttingen en beschoeiingen bent u bij Van Valkenburg Hoveniers aan het juiste adres. Met oog voor detail en laatste trends is Van Valkenburg al jaren succesvol.

www.kemp-groep.nl
www.valkenburghoveniers.nl

IHI 19 VXT minigraver voor Van Valkenburg Hoveniers uit WaarderIHI 19 VXT minigraver voor Van Valkenburg Hoveniers uit Waarder