Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 fanatieke machinisten strijden tijdens Volvo Operators Club European Finals

Publicatiedatum: 18-09-2012 13:40
Volvo Construction Equipment trekt met het kruim der Europese machinisten naar Maasmechelen om uit te maken wie dit jaar de titel van beste machinebestuurder mee naar huis kan nemen.

De finalisten komen uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Denemarken, Nederland, Luxemburg, Italië en Tsjechië. Drie landgenoten: Arjen Flier, Robert Bekink en Jan Jacob Bles zullen op 6 oktober de Nederlandse eer verdedigen. Het Volvo Operators Club-circus koos ditmaal de zandgroeve SBS in het Limburgse Maasmechelen als locatie voor het evenement – beste condities dus voor een optimale sfeer en ondersteuning van onze drie finalisten.

In drie disciplines: graafmachine, wiellader en knikdumper, moeten de beroepsmachinisten hun ervaring en vaardigheden uitspelen. De soms moeilijke behendigheidsoefeningen vergen opperste concentratie van de mannen. Nauwkeurige bewegingen, minutieus uitgevoerd met Volvo-machines van soms wel boven de 25 ton, bepalen wie winnaar wordt en wie met een troostprijs huiswaarts gaat. Spanning en emotie gegarandeerd! Alle klanten, machinisten en geïnteresseerden zijn vanaf 9:15 uur van harte welkom op zaterdag 6 oktober in de Zandgroeve SBS, Steenweg naar As, 3630 Maasmechelen. De toegang is gratis.
www.volvo-operatorsclub.nl

 Volvo Operators Club Finale! Volvo Operators Club Finale!