Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 30VX minigraver voor Dobegro Benschop

Publicatiedatum: 21-09-2012 15:35
Loon- en Grondverzetbedrijf Dobegro uit Benschop heeft onlangs een nieuwe IHI 30VX minigraafmachine via Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.
IHI 30VX minigraverIHI 30VX minigraver

Over de keuze voor wederom een IHI zegt Marco Doornebal het volgende; “De keuze voor weer een IHI was natuurlijk snel gemaakt. De kwaliteit van de machine in combinatie met de uitstekende service maakt de keuze voor Kemp eenvoudig.” Deze moderne 3-tons binnendraaier heeft een vermogen van circa 24 pk en bakkracht van 26,5 kN. De IHI 30VX minigraver is door Kemp onder andere voorzien van extra functies, een hydraulische snelwissel en extra werkverlichting.

Loon- en Grondverzetbedrijf Dobegro uit Benschop bestaat sinds 1991 en richt zich voornamelijk op de verhuur van machines met en zonder bediening. Dobegro ziet zichzelf het liefst als een verlengstuk voor de aannemers. Met deze aanpak heeft men in de afgelopen jaren een solide klantenbestand opgebouwd en werkt men met 5 à 6 medewerkers voornamelijk in de provincies Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

www.kemp-groep.nl

De nieuwe IHI 30VX minigraver voor DobregoDe nieuwe IHI 30VX minigraver voor Dobrego